Jump to main content

Lär känna oss som jobbar på Saferoad RRS

"Jag gillar kontakten med leverantörer och kollegor!"

Här är Ulrika Olsson som jobbar som inköpare på Saferoad RRS kontor i Sundsvall där hon köper in material till vägräcken. Det Ulrika gillar bäst med sitt jobb är att få hänga med i hela kedjan – från ritning till färdig produkt. Då skapas det en helhet som är värdefull.
 
Hon värderar mycket kontakten med företagets leverantörer i Kina, Norge, Polen och även i Sverige. Att ha en bra relation ger tillit och förtroende och det är viktigt för ett gott samarbete. Kontakten sker oftast via Teams och mejl men Ulrika uppskattar allra mest fysiska möten. 
 
För Ulrika är även kontakten med sina kollegor viktig, både på kontoret i Sundsvall och även i Sollentuna, Borås, Arboga och Köping. "Vi har alltid kul när vi träffas. Det är högt i tak, lätt till skratt och även varvat med allvar naturligtvis. Vi stöttar varandra."
 
En ledig dag är det träning som gäller eller att pyssla med huset och trädgården. 

”Att se på när råmaterialet åker igenom valsverktygen och kommer ut som ett vägräcke är makalöst skoj!”

Här är Håkan Galin som är SQE (Supply Quality Engineer) på Saferoads kontor i Sundsvall där han arbetar med leverantörs- och produktkvalité. Saferoad konstruerar och säljer CE-märkta produkter och det ställer inte bara krav på produkten utan även på leverantörerna ute i världen samt deras processer. Det gäller att jobba proaktivt, lyssna på vad som händer, hänga med i svängarna och trimma in kontrollrutiner som fångar upp avvikelser i produktionen.
 
Håkan är barnsligt förtjust i programmet ”Så funkar det”, så att se på när råmaterialet åker igenom valsverktygen och kommer ut som ett vägräcke är makalöst skoj. Hans kollegor i Sundsvall är en brokig skara medmänniskor som formar en skön dynamik som han alltid längtar tillbaka till när han är ute på sina resor.
 
Med två barn som är aktiva i föreningslivet blir det en del flängande för Håkan och hans sambo på fritiden. På bilden är Håkan på väg hem från ett möte med en av våra leverantörer i Shanghai.

KONTAKTA MEDARBETARE

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare.

OM SAFEROAD RRS SVERIGE AB

Här hittar du vår företagsbroschyr, våra värdeord, certifieringar, vår uppförandekod och mycket mer.

REFERENSER

Här visar vi några av de projekt vi har färdigställt de senaste åren för att bidra tillsäkrare vägar.